Lady Gaga

Mijn muzieksmaak is niet héél breed. Ik hou vooral van pop en singer-songwriter. Dat betekent niet dat ik niets daarbuiten leuk vind hoor. Maar mijn voorkeur zit dus meestal in die twee categorieën.
Verder vind ik nieuwe liedjes niet snel leuk. Ik moet ze echt vaker horen wat betekent dat ze óf op de radio moeten komen óf ik moet mezelf dwingen er naar te luisteren.

Op school had ik ook echt helemaal geen favoriete artiest, zoals de meeste andere wel hadden. (Dit is vooral op de basisschool een probleem als je vriendenboekjes in moet vullen.) Ik vond bijvoorbeeld Beyoncé wel leuk, maar buiten de hits kende ik geen nummers van haar.

Tot ik een jaar of 8/9 geleden Lady Gaga begon te luisteren. Als iemand me nu nog een vriendenboekje geeft kan ik haar invullen bij favoriete artiest. Hoera!
Ik vind niet alle nummers van Lady Gaga even leuk, maar globaal gezien vind ik alles van haar wel (snel) leuk.
Verder ben ik geen obsessed fan-boy. Ik vind haar heel tof, maar tegelijkertijd weet ik gewoon niet zoveel van haar. Ik vind ook niet alles leuk wat ze doet (ik vind haar schreeuwerige party kant die ze heeft tijdens delen van concerten niet zo leuk) maar ze heeft wel ergens een plekje in mijn hart gewonnen.

Als ik bij een concert van Mother Monster (dat is Lady Gaga dus, voor als je niet zo op de hoogte bent over dit onderwerp) ben geweest, ben ik altijd een aantal dagen ‘van slag’.
Dit komt, omdat ze me inspireert. Ze staat voor ‘equality’ en bovendien blijft ze zeggen dat je kan doen wat je wil, want volhouders worden beloond.
Iedereen heeft dromen en weinig mensen verwezenlijken deze. Ik zie bij mij als extra obstakel dat mijn lichaam me nogal tegenwerkt. Maar desondanks ben ik altijd positief ingesteld hierover. Maar zo’n concert geeft me toch even dat extra shotje positieve vibes die ik wel kan gebruiken.

Selfie vanaf de vloer bij de ‘Joanne World Tour’.

In oktober 2017 zouden we weer een concert bezoeken, van haar ‘Joanne World Tour’ maar omdat ze ziek (ik ben dus niet zo’n fan die nu precies kan vertellen hoe het zat, (EDIT: Wikipedia vertelt mij dat het fibromyalgia was)) was werd dit verzet naar januari 2018.
Alle Lady Gaga concerten die we hebben bijgewoond deden we vanaf een zitplaats, maar deze keer waren die al uitverkocht ten tijde van de kaartverkoop en heb ik sta kaarten gekocht. Omdat ik dus lichamelijk hier niet zo goed tegen kan keek ik er tegenop, maar achteraf is het me meegevallen. En boy-oh-boy, wat is het vet om op de vloer te staan! Eindelijk hebben we haar vanaf een paar meter afstand kunnen zien, toen ze zich op één van de mini podia bevond die heel dichtbij ons was. (Oké, één keer eerder hebben we haar drie seconden op een paar meter afstand gezien toen ze met haar tourbus wegreed vanaf de concertlocatie en de blindering van de raam even weg deed, maar dat telt niet helemaal) Bovendien speelde ze daar ook het grootste deel van haar nummer ‘Joanne’, een nummer wat mij steeds als ik het luister weer blijft raken. Dat was echt heel bijzonder en tof. <3

Dichtbije Lady Gaga bij de ‘Joanne World Tour’.

Ze heeft de rest van haar tour helaas af moeten zeggen (kennelijk weer door fibromyalgia) dus bij deze beterschap aan Mother Monster en hopelijk kan ze in de toekomst weer touren zodat ik mijn shot positiviteit weer kan halen (ik ga voor sta plaatsen!)

BewarenBewaren

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.