Lawn Fawnatics – Uitdaging 31

Vandaag had ik zin om gewoon een beetje creatief een achtergrond te stempelen. Ik besloot daarvoor Action stempels te gebruiken die ik een tijdje terug al had gekocht. Vervolgens heb ik op www.coolors.co een kleurenschemagekozen wat me aansprak om mee aan de slag te gaan.

Kleurenschema
Random kleurenschema van Coolors

Omdat ik nog geen hele uitgebreide Copic collectie heb, heb ik de meest matchende kleuren gekozen en ben daar mee aan de slag gegaan.
Vervolgens dacht ik… ik kan met ‘Easter Party’ van Lawn Fawn hier nog een leuke kaart mee maken voor de Lawn Fawnatics challenge!

Lawn Fawn bloemenkaart

Ik zag bij de challenge een voorbeeld met drie bloemenmeisjes, dus daar heb ik een variatie op gemaakt. Ik vind ‘m zelf erg geslaagd!

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.