Summer bucket list

Er zijn altijd dingen die je graag doet in een seizoen. Een paar jaar geleden besloot ik dit voor in iedergeval de zomer vast te leggen in een tekening. Ja, een paar jaar geleden. Want vrij snel had ik de tekeningen gemaakt, maar het inkleuren… Het wilde gewoon niet lukken zoals ik het wilde hebben. En toen was de zomer weer voorbij en verloor het mijn aandacht weer. Dit is een paar keer zo gegaan. Tot ik een paar maanden (dus ruim voor de zomer) besloot het af te ronden, door het handmatig in te kleuren en niet digitaal. Dit ging helemaal prima tot ik nog één onderdeeltje moest en dat wilde niet echt…. Maar! Het. Is. Gelukt. En het is nog zomer! Hoera!

*Trommel geroffel*

Eigenlijk hoort er ook nog bij; pavlova met aardbeien maken en eten. Maar die tekening wilde gewoon niet lukken, dus ik liet het hier bij, haha.

Wat doen jullie graag in de zomer? Laat het weten in de comments!

You may also like

4 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.