Lawn Fawnatics – Uitdaging 39

YOU CAN FIND THE ENGLISH POST HERE.

Ja, ik ben schuldig aan het hebben van heel funky, glimmend, bling-bling papier… Ik ben ook schuldig aan het niet gebruiken van deze stapel papier. Vooral omdat ik niet zo goed weet hoe ik ze goed verwerk in een kaart, zonder dat het te bling-bling wordt… Waarom ik ze dan ooit kocht? Ik heb geen idee.

MAAR…! Toen kwam de nieuwe Lawn Fawnatics uitdaging ’to the rescue’! De nieuwe uitdaging heet ‘Bling it out’ en het daagt je uit om een glimmende/glitterige/bling-bling kaart te maken. Dus ik dook in mijn funky papier stapel en vond een paars exemplaar die perfect voelde voor een halloween kaart (ook omdat ik net mijn eerste co├Ârdinerende stansen voor ‘Costume Party’ heb gekocht en ik deze meteen kon gebruiken).

Het is een beetje een kleinere kaart dan dat ik normaal maak maar hij is heel leuk geworden! Ik ben ook echt onder de indruk hoe goed het funky bling-bling papiertje werkt voor de achtergrond. <3
Ik heb ook nog wat pailletten toegevoegd aan de achtergrond om wat extra bling toe te voegen en ook wat parelmoer parel verf (die helaas niet parel vormig bleef, maar het ziet er nog steeds wel leuk uit vind ik)

De uitdaging heeft me zeker geïnspireerd om te bedenken hoe ik vaker mijn funky papier stapel kan inzetten!

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.