Bucketlist 2019 en terugblik op bucketlist 2018!

Begin 2018 heb ik een blog online gezet over wat ik dat jaar als ‘bucketlist’ had. Het zijn niet écht bucketlist dingen, maar vooral dingen die ik graag dat jaar (meer) zou willen doen. In dit blog wil ik hierop terugblikken én een nieuwe bucketlist maken!

BUCKETLIST 2018

 • 12 of meer boeken lezen
  Niet gelukt, maar ik heb wel weer veel meer gelezen dan in 2017, dus dat is toch een positief punt!
 • Geïllustreerde bucketlist per seizoen maken
  De zomer heb ik ein-de-lijk afgerond, maar de andere zijn er niet van gekomen. Toch blij dat ik in ieder geval de zomer variant, die al heel lang op me lag te wachten, klaar heb gekregen!
 • Vaker De Sims spelen
  Gelukt! Maar ik hoop dat mijn lichamelijke problemen minder worden waardoor ik het nog meer kan spelen. Ik geniet er echt van.
 • Sporten, gebalanceerd eten en lekkerder in mijn vel zitten.
  Gedeeltelijk gelukt. Vanaf een bepaald moment wilde het niet zo goed meer. Ik heb het echter vaak wel gedeeltelijk vol gehouden, dus niet weer helemaal het dalletje in gevallen. Fijn! 2019 wordt beter. 🙂
 • Meer miniatuur meubeltjes maken
  Om precies te zijn heb ik hier 0,0 mee gedaan. Vooral omdat het ontbreekt aan gereedschap. Ikheb geen mogelijkheden om makkelijk en recht te zagen en dat maakt het toch wel wat lastig. 
 • Meer kaarten maken
  DONE! Ik heb heel wat kaarten gemaakt dit jaar. Ik zou het wel leuk vinden als ik er nog meer had gemaakt, maar ik heb er veel tijd in gestopt en van genoten!
 • Peter’s Treasury ontwikkelen
  Niet helemaal gelukt helaas. Lichamelijk zat het te vaak tegen. Maar heb wel wat plannen gemaakt en kleine stappen gezet. Ik heb echter wel een instagram gestart voor mijn kaarten (later ook andere zaken) en een Twitter voor mijn Sims projecten (ook hier, later ook voor andere zaken)

Als ik er op terug kijk, was het dus een beetje gemiddeld. En dat is eigenlijk helemaal niet verkeerd! Omdat ik de lijst heb gemaakt, was ik me bewuster van de dingen die ik wilde doen en heb daardoordenk ik veel meer er mee gedaan dan dat ik zonder deze lijst had gedaan. 😉

Tijd voor een nieuwe lijst. Ofja… nieuw? Ik denk dat hij heel veel op 2018 lijkt.

BUCKETLIST 2019

 • 12 of meer boeken lezen
  Ja, ik ga weer voor 12+ boeken. Want dat is elke maand een boek en dat moet eigenlijk wel heel goed te doen zijn. Ik heb in 2018 een boel boeken goedkoop weten te kopen bij Action dus naast mijn digitale to-read lijst, is mijn fysieke lijst ook goed aangevuld. Soms heb ik namelijk meer zin in een fysiek boek dan een digitale, of andersom. Dus op beide fronten ben ik voorbereid!
 • Geïllustreerde bucketlist voor lente, herfst en winter maken.
  Als het niet lukt om ze allemaal te doen… laat ik er dan in ieder geval ééntje maken!
 • Vaker De Sims spelen
  Nog meer? Ja. Niet alleen De Sims 4, maar nu we een nieuwe game PC hebben ook uitstapjes maken naar De Sims 3. Ik speelde dit altijd graag, maar mijn laptop kon het niet goed aan en lichamelijk ging het toen ook erg slecht, waardoor ik eigenlijk veel van de reeks heb gemist. Ik wilhier graag mee gaan spelen, omdat ik het toch een soort van mis dat ik bepaalde spel elementen nooit heb meegemaakt!
 • In balans zijn
  En daaronder valt; sporten, bewegen en gebalanceerd eten. Dan ga ik vanzelf lekkerder in mijn vel zitten. 🙂
 • Peter’s Treasury ontwikkelen
  Zoals ik hierboven al zei, er zijn wat plannen in mijn hoofd voor verschillende dingen die ik wil doen met Peter’s Treasury en daar wil ik wat van uit gaan voeren!

In hoofdlijnen is 2019 hetzelfde als wat ik in 2018 wilde doen. Maar dan een beetje aangepast op de ervaringen die ik heb gehad dit jaar. Misschien dat er gaande weg nog wat bij komt, maar dit is een goede basis om het nieuwe jaar te beginnen, toch? Tijd voor een fris begin. 🙂

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.