Slimline stans vergelijking

Gisteren heeft Lawn Fawn ons geintroduceerd aan hun mini mei release. Ze hebben daarbij ook ‘slimline’ stansen onthult. Dat is goed nieuws! Maar het riep ook wat vragen bij Europeanen op; hoe verhouden ze zich met andere merken?

In Europa kunnen we niet gemakkelijk aan elk merk komen jammer genoeg. Maar Lawn Fawn en Mama Elephant zijn niet ál te moeilijk om te verkrijgen. Tenminste, bij de Nederlandse shops waar ik normaal winkel.

Gezien het een Nederlands merk is, heb ik Carlijn Design meegenomen in de vergelijking. Zij hebben perfecte Europees formaat stansen. Op dit moment zijn de slimline stansen nog niet uit maar heeft ze alvast een teaser gegeven over dat het heel binnenkort wordt aangekondigd en een afbeelding gegeven met de stansen en formaten ervan die in de set zitten:

Zoals je kan zien, is het een hele grote set vol met stansen! Het gaat rond de 30 euro kosten, wat natuurlijk geweldig is!

Vergeet niet dat alle sets extra stansen hebben! Bekijk elke set om te zien wat er in zit en wat je er mee zou kunnen maken.

Het lijkt er ook op dat de Lawn Fawn slimline stitched hillside borders passen op elke slimline stans!

Een paar kanttekeningen voor de vergelijking;

  • Het is geen exacte vergelijking, gezien de merken altijd een “ongeveer” geven over de maten en daarbij ik ook alles heb geconverteerd van inches naar centimeters.
  • Sommige vormen zijn geen rechthoeken zoals het lijkt in de afbeelding. Maar er wordt aangegeven wat het dan wel zijn.
  • Tevens kan ik de stippellijnen onmogelijk laten zien in de vergelijking. Houdt dat in gedachte.
  • De DL enveloppen zijn de Europese ‘lange/smalle’ enveloppen.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.