Gratis berg snijbestand

Hoi allemaal! Sinds kort heb ik de de stempel sets ‘Me and My Dragon’ en ‘Dragon Wishes’ van Mama Elephant.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_3556-1024x1024.jpg

De ‘Dragon Wishes’ set is erg aanvullend op ‘Me and My Dragon’ want het bevat allerlei soorten draken thema teksten en het heeft een aantal kleinere draakjes die helpen bij het vullen van je scène. Al kun je die natuurlijk ook op zichzelf gebruiken.

Ik was laatst bezig met het inkleuren van één van de draken van ‘Me and My Dragon’ en ik nam er echt mijn tijd voor. Een van de redenen waarom ik deze stempel set wilde (naast dat ik het leuke afbeeldingen vind) was ook dat de afbeeldingen wat groter zijn in vergelijking met de afbeeldingen van Lawn Fawn die ik normaal gebruik.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 101188302_593124698267045_35451602304362272_n-588x1024.jpg
De ‘story’ die ik plaatste op mijn Instagram toen ik het aan kleuren was.

Ik wilde de rest van de kaart heel mysterieus en simpel houden zodat mijn draak echt de hoofdrol had op de kaart. Want, al zeg ik het zelf, ik heb een mooi ingekleurde draak die het verdiend om in de spotlight te staan..

Ik stuurde mijn man die in een andere kamer zat een berichtje (ja, dat doen we soms, dat is het makkelijkste) of hij wat Distress Oxide kleuren wilde uitkiezen voor me om een achtergrond voor mijn kaart te maken. Dit is wat hij koos;

Blueprint Sketch, Aged Mahogany, Carved Pumpkin Distress Oxide
Blueprint Sketch, Aged Mahogany, Carved Pumpkin Distress Oxide

Ik wist vanaf het begin dat ik bergen op de bodem van de kaart wilde.
Omdat ik enigzins realistisch uitziende berger wilde en ik daar (nog?) geen stans voor heb, besloot ik er een te snijden met mijn Silhouette Curio.

Dit is de kaart geworden:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest-4-1024x1024.jpg

Update Augustus 2020:
Steph van Whirled of Papercraft heeft dit bestand ook gebruikt voor een kaartje!

Ik besloot om het snijbestand voor de berg gratis met je delen!
Ik heb het zo gemaakt dat het op een slimline kaart past maar je kan het natuurlijk aanpassen voor een gewoon formaat kaart. Het is een .svg bestand, dus je kan het aanpassen naar je wensen.

Als je dit bestand wil delen, deel dan alsjeblieft de link naar dit blog bericht en deel niet het bestand op zichzelf.

Het is absoluut niet verplicht, maar als je mijn content leuk vindt, overweeg dan om te doneren (wat je maar kunt missen!) zodat ik mijn content kan blijven verbeteren.

Download hier:

[wpdm_package id=’508′]

Het bevat twee bergen die je gelaagd met elkaar kunt gebruiken.
Bijvoorbeeld op mijn kaart, heb ik het achterste deel uit zwart papier gesneden en het voorste deel uit with papier wat ik vervolgens met ‘black sooth’ Distress Oxide zwart heb gemaakt.

Je kunt ook de negatieve berg gebruiken om bergen op je achtergrond te inkt blenden!

Veel plezier met de bergen en deel je kaart met mij op Instagram (@peterstreasury)

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.