Gratis ballon stencil snijbestand

Hallo daar, ik ben terug met nog een gratis snijbestand!
Toen bekend werd dat ‘Really High Five’ van Lawn Fawn gereleased zou worden, voelde ik me ge├»nspireerd om een ballonnen stencil te ontwerpen. De set was de enige grote set die ik ging kopen in verband met mijn budget en ik had al zoveel idee├źn dat ik niet kon wachten om te beginnen met ontwerpen.

Nu vraag je je misschien af, waarom deel je dit dan niet eerder? De set is nu al een tijdje uit.

Eerlijk gezegd? Ik vergat dat ik het had ontworpen. Ja. Ik heb het niet eens gebruikt voor een kaart met Really High Five.

Maar vrees niet, het is hier. Ik vond het terug, maakte een card ter inspiratie met Really High Five en ik maakte nog een kaart met alleen de stencils en een tekst. Ook heeft mijn crafty vriendin Steph van Whirled Of Papercraft me geholpen met het ontwerpen van een kaart voor jullie!

Dus, hier zijn ze!

De snijbestanden bevat drie stencils met verschillende vormen ballonnen in verschillende formaten. Ook zijn er vormpjes die helpen bij het maken van highlights op de ballonnen.

Je kan de stencils uit kaartpapier snijden, uit mylar (stencil plastic) of acetaat. Voor mezelf heb ik voor acetaat gekozen want dat is de goedkoopste optie voor een herbruikbaar stencil. Ook heb ik de stukken die ik eruit heb gesneden bewaard zodat ik die kan gebruiken als mask mocht dat nodig zijn!

Omdat het een .svg bestand is, kun je het aanpassen aan jouw behoeftes, maar ik denk dat het al vrij goed is zoals het is.

Mocht je het stencil willen delen, deel dan de link naar dit blog bericht en niet naar het bestand zelf!

Het is absoluut niet verplicht, maar als je mijn content leuk vindt, overweeg dan om te doneren (wat je maar kunt missen!) zodat ik mijn content kan blijven verbeteren.

Download hier:

[wpdm_package id=’673′]

Geniet van de ballonnen en deel zeker de kaart die je er mee maakt met mij op Instagram (@peterstreasury).

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.