Video – Pawsome ballonnen

Eerder deelde ik mijn gratis ballonnen stencil snijbestand en ik deelde ook wat voorbeelden van kaarten in die post. Om een jullie nog een idee te geven hoe je deze stencils kunt gebruiken en om je het stencil in gebruik te laten zien heb ik deze video gemaakt waarin de schattige Lawn Fawn ‘Meow You Doin’ katjes op ballonnen aan het zweven zijn.

Ik had veel plezier met het maken van deze kaart. Het is vrij simpel maar het geeft een hele schattige scène om naar te kijken dus de ontvanger zal zeker een lag op zijn of haar gezicht krijgen.

Hier beneden is een overzicht van de materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.