Video – Draken schat

Hoi allemaal! Ik ben terug met deze leuke draken schat kaart!

Ik had ‘Critters Ever After’ al een tijdje liggen. Maar tot voor kort had ik de stansen nog niet. Fysiek doet het me teveel pijn om het uit te knippen dus dat probeer ik te voorkomen. En natuurlijk, toen ik de stansen had gekocht moest ik een kaart maken met mijn favoriet uit de set; de draak!

Ik wilde een grot maken waar de draak de schat aan het bewaken is. Ik begon met het verzamelen van de afbeeldingen voor de schatten. Ik besloot om deze te stempelen in de kleur waarin ik het ook ging kleuren, om ze er speciaal uit te laten zien.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-1024x1024.jpg

Vervolgens heb ik een achtergrond geblend en de heuvel gemaakt maar miste ik nog het gevoel van een draak in een grot. Ik had het er met mijn man over hoe ik dit kon bereiken. Toen we door mijn spullen keken, kwamen we tot de conclusie dat ik gewoon een plafond voor de grot moest maken!

In de video en de foto’s zie je niet helemaal hoeveel glans er op de kaart is, maar geloof me (en probeer het zelf uit!) dat het prachtig is.

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.