Video – De herfst is hier!

Hoe kan het dat het al september is? Officieel begint herfst een beetje later deze maand, maar hier in Nederland is het weer geswitched van extreem warm naar veel koeler. Ook zie ik al paddestoelen wanneer ik in het bos loop met onze hond, dus het voelt voor mij echt al als herfst.

Daardoor was ik ook al klaar voor een herfst kaart! Ik heb recent de stansen voor ‘Happy Harvest’ van Lawn Fawn gekocht (zien jullie het thema van mij die langzaamaan zijn co√∂rdinerende stansen collectie compleet maakt?) en de vogelverschrikker is een van mijn favorieten dus hij moest zeker op een kaart!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-2-1024x1024.jpg

Ook hou hou hou ik van frames op kaarten. Maar op een of andere manier, vergeet ik altijd dat ik frame stansen heb. Dus daar ging ik ook voor met deze kaart!

Een paar jaar geleden heb ik twee keer het zelfde papier blok gekocht, wat uiteindelijk niet mijn favoriet bleek te zijn, want het papier was veel te druk op een kaart. Toen ik door mijn papier ging kwam ik het papier blok weer tegen en ik dacht ineens; wat als ik het bedek met vellum? En raad eens? Dat werkte! Ik ga dit zeker vaker proberen te doen.

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest-1-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-2-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.