Video – Halloween week #2 – Spookachtig huis

Hoi allemaal! Welkom terug voor de tweede kaart van mijn Halloween week! Ik hoop dat je de eerste kaart leuk vond en nu zin hebt in meer.

Deze kaart begon met het spookje van Hello Sweetums. Ik ben gewoon begonnen met drie van hen te kleuren, elke met een andere kleur hoed. Ik heb het aan de kant gelegd om aan een andere kaart te werken. In tussentijd kwam mijn nieuwe creatieve order binnen inclusief de Lawn Fawn Build-a-House set en de Halloween add-on. Dus toen was het duidelijk wat ik wilde doen!

Ik moet eerlijk zijn; de Build-a-House set sprak me niet heel erg aan voor een lange tijd. Ik had de Halloween add-on aan mijn winkelwagentje toegevoegd vanwege het spinnenweb, spookjes en de spin. En toen keek ik nog een keer naar voorbeelden van het huisje en ik moest toegeven dat de Halloween huisjes het voor me deden. Dus ik heb Build-a-House toch gekocht en ik ben blij dat ik dat heb gedaan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest-1024x1024.jpg

Ik heb erg genoten van het maken van deze kaart. De achtergrond is prachtig en zo leuk om te maken. Het huisje geeft je veel ruimte om de perfecte kleuren uit te kiezen hoe jij het wil hebben. Alles bij elkaar is het heel erg leuk!

Bezoek mijn Instagram morgen om de derde kaart van deze week te zien! Overmorgen zal er een nieuwe blogpost & video zijn.

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-1-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-1-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.