Video – Wintertijd wensen

Hoi allemaal! Halloween is voorbij, dus ik ga direct door naar de kerstkaarten! Je kan heel wat feestdagen inspiratie verwachten op mijn kanaal de komende weken.

Ik wilde een hele vredige, dromerige scène maken. De combinatie van de bomen in de achtergrond, het patroon papier dat ik heb gebruikt, de grote tekst en het kasteeltje zorgen er echt voor dat ik dat heb bereikt.

Deze kaart is perfect voor kerst, maar vervang ‘Christmas’ met ‘Birthday’ en je hebt een geweldige verjaardagskaart om te geven.

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.