Video – Besneeuwde stad

Hallo allemaal! Ik ben er weer met een nieuwe video, waar ik deze kaart maak waar een besneeuwde stad op te zien is. Door het kleuren schema van de kaart kalm te houden, krijg je deze prettige vredige scène.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-2-1024x1024.jpg

Met gebruik van Distress Oxide en metallic waterverf, heb ik de mooie lucht en bergen gemaakt.
Ik gebruik altijd aquarelpapier wanneer ik met Distress Oxide werk, maar nu heb ik ook aquarelpapier gebruik voor de besneeuwde berg toppen en de sneeuw heuvel. Het papier heeft een klein beetje textuur en het is niet echt off-white, maar het is ook niet helder wit. Perfect voor mooi, zacht ogend sneeuw!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-2-1024x1024.jpg

Niet alleen heb ik een beperkt kleuren schema, maar heb ik ook elk gebouwtje in het stadje op dezelfde manier ingekleurd. Door dat zo te doen, wordt het zo sereen. Ik zou het geweldig vinden om te verblijven in dit stadje tijdens de feestdagen!

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-3-1024x1024.jpg

You may also like

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.