Kaartjes maken – Lawn Fawn Onderwater wensen

Goedendag allemaal! Ik ben er weer met een nieuwe ‘kaartjes maken’ video. Ik heb een kaart gemaakt gebaseerd op de Ruimte feestje kaart die ik eerder maakte. Ik wilde jullie laten zien hoe je een kaart ontwerp kunt hergebruiken, maar er een hele andere kaart van kunt maken door het thema en details te veranderen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-1024x1024.jpg

Ik gebruik dezelfde techniek van het maken van een gedeeltelijke scène door het maken van een strook. Op mijn vorige kaart was het een ruimte strook, nu is het een oceaan strook.

Ook heb ik de kleuren en details veranderd. Voor de kaart basis heb ik papier met een textuur gebruikt en heb ik de achtergrond in een andere kleur gestempeld. Ik heb het kleuren schema veranderd voor de afbeeldingen en teksten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-1024x1024.jpg

Ik heb ook de teksten op zich aangepast, maar nog steeds met het zelfde idee als voorheen; een ‘Scripty’ woorden stans van Lawn Fawn gecombineerd met een woord.

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet dingen zien zoals bijvoorbeeld een schaar omdat ik denk dat dat persoonlijke voorkeur is, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Lawn Fawn
Stansen

 • Large Stitched Rectangle Stackables
 • Small Stitched Rectangle Stackables
 • Scripty Wishes

Stempels

 • Mermaid For You
 • Fintastic Friends
 • Ocean Shell-fie
 • Reveal Wheel Sentiments

Matchende stansen

 • Mermaid For You
 • Fintastic Friends
 • Ocean Shell-fie

Stencils

 • Ocean Wave Stencils

Other materials
Papier

 • Wit papier
 • Aquarel papier
 • ProDesign 300 g/ms

Markers, inkt & verf

 • Lawn Fawndamentals Jet Black
 • Memento Summer Sky
 • Memento Luxe White 910 Wedding Dress
 • Classic Copic markers
 • Copic Black Multiliner SP 0.25
 • Uni-ball White
 • Distress Oxide Mermaid Lagoon
 • Distress Oxide Tumbled Glass
 • Distress Oxide Faded Jeans

Overige

 • Vloeibare lijm
 • Dunne foam tape (1 mm)
 • Scoring bord
 • Vouwbeen
 • Double Do XL die cutting machine
 • Sensitive masking tape
 • Blending tools
 • Blending brush
 • Penseel
 • Distress Sprayer
 • Ecoline white 100
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.