Kaartjes maken – Lawn Fawn Schip in een fles

Hallo allemaal!

Hier ben ik om jullie meer te vertellen over mijn nieuwste video. Ik heb een kaart gemaakt met één van mijn favoriete Lawn Fawn thema’s; de oceaan!
Ik was door mijn stempels aan het bladeren en mijn oog viel op het potje uit de ‘Bugs and Kisses’ stempel set. Ik bedacht me dat het cool zou zijn als de grote octopus uit ‘Ocean Shell-fie’ deze vast zou houden in zijn armen.

Met nog een ronde door mijn stempels bladeren was het duidelijk; het kleine schip uit ‘Ahoy, Matey’ is perfect om toe te voegen aan het potje!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bri1-1-1024x1024.jpg

Het was super makkelijk om het bootje in de pot te stempelen met een klein beetje masking. In de video laat ik precies zien hoe ik dit heb gedaan. Het inkleuren van het potje en dan vooral de highlights doen ook veel voor de afbeelding. Natuurlijk laat ik dat ook in de video zien.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bri5-1024x1024.jpg

Je weet misschien dat ik er van hou om foam tape te gebruiken om dingen 3D te maken en daarmee diepte toe te voegen, maar deze kaart heb ik heel plat gehouden. Ik heb toch heel wat diepte weten te bereiken en ik laat je zien hoe ik dat voor elkaar heb gekregen!

Op Instagram heb ik een inkleur video te geplaatst van de grote octopus in het paars. Bezoek mijn Instagram om die te bekijken of bekijk ‘m hieronder.

Hier is ook een kleuren gids die ik er voor heb gemaakt. Wil je meer kleuren gidsen zien dan kun je mijn Pinterest bord bezoeken en volgen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-3-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bri4-1024x1024.jpg

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet dingen zien zoals bijvoorbeeld een schaar omdat ik denk dat dat persoonlijke voorkeur is, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Lawn Fawn
Stansen

 • Large Stitched Rectangle Stackables
 • Stitched Hillside Borders

Stempels

 • Open Me
 • Ahoy, Matey
 • Bugs and Kisses
 • Octopi My Heart
 • Life Is Good
 • Mermaid For You
 • Smooth Sailing
 • You Are Sublime
 • I Like You (A Lotl)
 • Ocean Shell-fie

Matchende stansen

 • Open Me
 • Ahoy, Matey
 • Bugs and Kisses
 • Octopi My Heart
 • Life Is Good
 • Mermaid For You
 • Smooth Sailing
 • You Are Sublime
 • I Like You (A Lotl)
 • Ocean Shell-fie

Overige materialen
Papier

 • Kraft papier
 • Aquarel papier
 • ProDesign 300 g/ms

Markers, inkt & verf

 • Lawn Fawndamentals Jet Black
 • Memento Rich Cocoa
 • Memento Luxe 910 Wedding Dress White
 • Classic Copic markers
 • Copic Black Multiliner SP 0.25
 • Uni-ball White
 • Distress Oxide Antique Linen
 • Distress Oxide Vintage Photo
 • Distress Oxide Ground Espresso
 • Distress Oxide Mermaid Lagoon
 • Distress Oxide Salvaged Patina
 • Distress Oxide Rustic Wilderness

Overige

 • Vloeibare lijm
 • Lijm tape (ATG 700)
 • Scoring bord
 • Vouwbeen
 • Misti Stamp Tool
 • Klein schaartje
 • Double Do XL die cutting machine
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bri2-1-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.