Knutsels – Lawn Fawn Tiny Gift Box Valentijn boekenleggers

Hoi allemaal! Ik ben blij om jullie te kunnen vertellen dat ik gast designer ben voor de Lawn Fawnatics challenge #117 Lots of heart. De challenge is om een kaart te maken gebaseerd op een inspiratie bord:

This image has an empty alt attribute; its file name is lawnfawnatics117.jpeg

Ik werd geïnspireerd door de fel gekleurde potloden, dus dat wilde ik er zeker in betrekken. Toen ik de waskrijt tekening zag ging mijn hoofd direct naar boeken (door het papier? Ik weet niet hoe hersenen soms werken) dus ik besloot om boekenleggers te gaan maken!

De nieuwe mini slimline sets van Lawn Fawn hebben het perfecte formaat voor een boekenlegger! Ik combineerde het met de nieuwe toevoeging aan de ‘Tiny Gift Box’ familie, het stinkdier. Ik heb het gebruikt om verschillende dieren te maken zodat ik meerdere boekenleggers kon maken met het zelfde ontwerp. Zo leuk!

Wil je meer inspiratie zien voor de challenge, check dan zeker de Lawn Fawnatics website of het Lawn Fawn blog. En ga natuurlijk zelf een kaart maken om mee te doen en kans te maken op een toffe prijs!

Ik heb een video gemaakt over hoe ik de boekenleggers heb gemaakt dus check deze zeker op mijn YouTube kanaal. Zoals altijd, mocht je vragen hebben wees dan vrij om ze te stellen. Ik help graag.

Hieronder zie je een lijst van de meeste van de spullen die ik heb gebruikt. Mocht je vragen hebben daarover, wees vrij om ook daar vragen over te stellen

Lawn Fawn
Stempels

 • Big Acorn
 • Best Pun Ever
 • Scent with Love
 • Gleeful Gardens
 • Hedgehugs (voor de tekst)
 • Dad + Me (voor de tekst)
 • Let’s Go Nuts (voor de tekst)

Matchende stansen

 • Big Acorn
 • Best Pun Ever
 • Scent with Love
 • Gleeful Gardens

Stansen

 • Large Mini Slimline Stackables
 • Tiny Gift Box Skunk Add-On

Stencils

 • Lots of Hearts Background Stencils

Overige materialen
Papier

 • Crafter’s Companion – White Stamping Card A4
 • ProDesign 300 g/ms
 • Kraft papier
 • Into The Woods Remix – Petite Paper Pack
 • Verschillende kleuren papier

Markers, inkt & verf

 • Lawn Fawn Jet Black Ink
 • Clear embossing ink
 • Copic markers
 • Copic Black Multiliner SP 0.25
 • Uni-ball White
 • Distress Oxide Squeezed Lemon
 • Distress Oxide Fossilized Amber
 • Distress Oxide Spiced Marmalade
 • Distress Oxide Tumbled Glass
 • Distress Oxide Speckled Egg
 • Distress Oxide Mermaid Lagoon
 • Distress Oxide Evergreen Bough
 • Distress Oxide Salvaged Patina
 • Distress Oxide Peacock Feathers
 • Distress Oxide Twisted Citron
 • Distress Oxide Mowed Lawn
 • Distress Oxide Lucky Clover

Overige

 • Vloeibare lijm
 • Plakband
 • Lijm roller
 • Paarse tape
 • Scoring bord
 • Bone folder
 • Misti Stamp Tool
 • Double Do XL die cutting machine

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.