Lawn Fawnatics – Uitdaging 34

YOU CAN FIND THE ENGLISH POST HERE.

Waar ik eerst steeds vergat om mee te doen aan de uitdagingen van Lawn Fawnatics, check ik het nu regelmatig waardoor ik weet wanneer er een nieuwe uitdaging gaat zijn en genoeg tijd heb om er aan te werken!

Zo ook met de nieuwe uitdaging, waarin het de bedoeling is dat je laat zien wat je favoriete plek is.

Ik wilde niet te letterlijk een plek maken waar ik ben geweest, maar een plek die me tof lijkt om te zijn. Wederom kwam ik uit bij de oceaan stempels… maar die wilde ik eigenlijk niet wéér gebruiken (omdat ik mezelf wil blijven ‘uitdagen’.)

Daarom kwam ik op… de ruimte!
Naast de oceaan hou ik van de ruimte. Het lijkt me geweldig om ooit eens zelf in de ruimte te zijn. Dus besloot ik dit uit te beelden in mijn kaart.

Ik koos voor een groot formaat, namelijk A5, dat is dubbel zo groot dan een standaard kaart. Ik wilde veel ruimte kunnen gebruiken!
Ruimte achtergronden kun je heel goed zelf maken. En daar hoef je geen speciale spullen voor te hebben! Ik heb gewerkt met hele goedkope stempelinkt en ik heb dit geblend tot een ruimte achtergrond. Wat witte verf spetters maken het geheel af!
In de toekomst zal er een keer een video online komen op mijn YouTube kanaal met een tutorial hoe ik dit allemaal doe.

Voor de ‘planeet’ heb ik wederom met goedkope inkt een roze achtergrond geblend. Deze heb ik gespetterd met verschillende kleuren paars en roze waterverf. Wederom heb ik hier de hele goedkope voor gebruikt.
Met een heuvel stans heb ik de uiteindelijke planeet gemaakt.

Tijd om te stempelen, kleuren, uitsnijden, compositie leggen en alles opplakken…

Tijdens het leggen van de compositie miste ik nog iets, waardoor ik inkt heb geblend en wolken hebgestanst voor de achtergrond.
Omdat ik een buitenaardse flora wilde moest ik creatief zijn. Ik heb zo onder andere het koraal van ‘Mermaid For You’, de takjes/plantjes en paddestoelen van ‘Fairy Friends‘ en de paddestoelen van ‘Gleeful Gardens‘ gebruikt.

Door te maskeren, heb ik ook wat alien achtige planten weten te maken;
– Met de basis van een bloem uit ‘Fairy Friends‘ en de hoed van een paddestoel van ‘Gleeful Gardens‘.
– Met het koraal van ‘You’re Sublime‘ voor de bovenkant en de paddestoel steel van ‘Gleeful Gardens

Ik ben zo blij hoe deze zijn geworden en hoe goed ze samen met de andere elementen een buitenaards geheel vormen!

Wat aliens uit ‘Beam Me Up‘ bevolken de planeet, terwijl de astronauten (de linkse is mijn man Jordy,de rechtse ben ik!) met hun raket van ‘Out Of This World‘ komen kijken wat voor planeet ze hebben ontdekt! <3

Zouden jullie ook niet willen rondkijken op deze bijzondere planeet?

You may also like

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.