Bucket list 2018

Vandaag, op de eerste dag van het nieuwe jaar, wordt het tijd om mijn bucketlist voor 2018 eens op en rijtje te zetten.
Of misschien is bucket list niet helemaal het juiste woord? Het zijn namelijk niet persé allemaal dingen die op een reguliere bucket list zouden staan, zoals bijvoorbeeld parachute springen. Maar dingen die ik vind dat ik die in 2017 te weinig heb gedaan. Maar prima, laten we het maar op bucketlist houden. Komt ie, in willekeurige volgorde:

BUCKET LIST 2018

 • 12 of meer boeken lezen
  Lezen doe ik graag, maar het komt er niet altijd van helaas. Vorig jaar was een ‘slecht’ jaar qua lezen, hopelijk wordt dit jaar beter! (check mijn Goodreads profiel  om bij te houden hoe ver ik ben!)
 • Geïllustreerde bucket list per seizoen maken
  Al een paar jaar staat er een getekende bucket list voor de zomer klaar, maar deze moet nog worden ingekleurd. Tijd om meteen alle seizoenen onder handen te nemen!
 • Vaker De Sims spelen
  Ik hou van De Sims, maar speel het te weinig. Niet door mijn eigen schuld eigenlijk. Door de problemen met mijn armen is het gewoon niet altijd te doen. Maar toch mag ie op de bucketlist.
 • Sporten, gebalanceerd eten en lekkerder in mijn vel zitten.
  Al een paar jaar terug ben ik hiermee begonnen. Voor onze bruiloft afgelopen november heb ik het drie maanden extra opgevoerd. Met resultaat, want ik voelde me prachtig op de bruiloft! Maar 2018 wordt het jaar dat ik nóg lekkerder in mijn vel kom te zitten.
 • Meer miniatuur meubeltjes maken
  Vorig jaar ben ik begonnen met zo nu en dan miniatuur meubeltjes te knutselen (schaal 1:12 voor de geïnteresseerde)  maar dit heeft door de voorbereidingen voor de bruiloft ook weer een tijd stil gelegen.
 • Meer kaarten maken
  Wat is het toch ontspannend om kaarten te maken! Er zal vast wel eens wat voorbij gaan komen op mijn blog in de toekomst. Ik maakte wel eens vaker kaartjes, maar door Rosana heb ik in 2017 Lawn Fawn pas écht ontdekt (al had ze het zelf al langer dan dat!) en is de kwaliteit van de kaarten gewoon direct 300% gestegen.
 • Peter’s Treasury
  Niet onbelangrijk; aandacht besteden aan mijn blog en YouTube kanaal. Natuurlijk voor zover dit mogelijk is binnen mijn kunnen. Ik heb het nu eenmaal niet voor het zeggen hoe mijn lichaam zich gedraagt. Maar ik heb de intentie!

Buiten deze lijst zijn er denk ik altijd nog wel wat meer dingen die ik vaker of juist minder vaak zou willen doen. Maar deze dingen wilde ik voor mezelf als houvast noteren. Zo kan ik door het jaar heen af en toe terug blikken om te zien wat ik ook weer belangrijk vond aan het begin van het jaar!

You may also like

1 comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.