Lawn Fawn Random Sets Challenge!

Zoals je eerder in mijn bucket list post hebt kunnen lezen, is sinds vorig jaar mijn interesse in Lawn Fawn flink gestegen en daarmee ook mijn collectie.
Tijdens onze huwelijksreis naar New York hebben we een reisje gemaakt naar Boston en onderweg terug naar New York zijn we bij Papercraft Clubhouse gestopt om daar Lawn Fawn in te slaan! Sets kosten in Amerika 15 dollar (+ tax, wat ongeveer 6% was) en dat is hier 15 euro, dus als je er flink wat koopt scheelt dat ook flink in de prijs.

Omdat mijn collectie hierdoor ineens zoveel groter is geworden, kwam ik op het idee om Jordy random 2 tot 3 sets te laten kiezen waar ik dan een kaart mee moet maken. Hierdoor ga je creatiever denken. En zo ontstond eenmaal weer thuis deze challenge!

Lawn Fawn Random Sets Challenge!

  • Laat iemand anders 2-3 sets uitkiezen die niet direct super logisch bij elkaar horen (zoals bijv. ‘Mermaid For You’ en ‘Fintastic Friends’ wel doen.)
    Opmerking: 2 sets werkt het best, eventueel een 3e ter ondersteuning (bijvoorbeeld alleen een diertje) of als je nog meer uitdaging wil. 
  • Jij gaat hier vervolgens een kaart mee maken. Wat voor kaart het wordt mag je zelf kiezen!
  • Gebruik van de gekozen sets minimaal één volwaardige stempel per set (dus niet alleen een uitroepteken van het sentiment of iets dergelijks).
  • Je mag andere sets gebruiken, maar alleen als het om kleine dingen gaat! Denk bijvoorbeeld aan een taartje wanneer je een verjaardagskaart wil maken, maar het taartje zit niet in de gekozen sets. Ook mag je bijvoorbeeld achtergrond thema sets gebruiken, zoals ‘Let’s Bokeh’.
  • Optioneel: plaats je gemaakte kaart op Instagram met de hashtag #lawnfawnrandomsetschallenge zodat ik en anderen die meedoen aan de challenge het resultaat kunnen bekijken.

Hieronder kun je zien wat ik van mijn eerste challenge heb gemaakt.
Dit zijn de sets die ik heb gebruikt. De rechtste sets zijn de sets die Jordy voor me uitkoos, namelijk ‘Village Shops’, ‘Costume Party’ en ‘Easter Party’ en van de linkerset (‘Party Animal’) had ik een voorwerp nodig.

Rechts de sets die Jordy koos, links de set waarvan ik nog iets nodig had.

De twee ‘Costume’ sets matchen natuurlijk bij elkaar (om die reden had Jordy er ook 3 gekozen in plaats van 2) maar de winkeltjes kun je, behalve ‘ze hebben de kleding daar gekocht’, niet echt ermee linken.

Mijn oog viel op de eenhoorn, het draakje/dino en het konijntje. Daar wilde ik iets mee doen. Maar wat is het ‘verhaal’ achter de kaart? Toen viel mijn oog op de ice cream truck. En toen had ik dus besloten dat ik ‘Party Animal’ nodig ging hebben.

Zijn jullie klaar voor het eindresultaat? Hier komt het;

Jordy suggereerde bij het zien van de kaart dat hij vast het konijntje is, want hij zou voor twee ijsjes gaan…

Is het niet super schattig geworden?
Misschien dat het eindresultaat toch enigszins logisch is bij het zien van de sets, maar tegelijk weet ik zeker dat als ik zelf door mijn sets had gekeken ik niet op deze combinatie was gekomen! Dus ik noem de challenge geslaagd. 🙂

Overigens heeft Jordy alweer nieuwe sets voor me uitgekozen om mee aan de slag te gaan, deze keer toch iets pittiger om te combineren… Zodra het klaar is, deel ik met jullie het resultaat!

Vergeet niet dat als jullie zelf aan de slag gaan je het resultaat met me kunt delen in de comments of door ze te posten op Instagram met de hashtag #lawnfawnrandomsetschallenge waarin je me eventueel ook kunt taggen (@PetersTreasury).

Veel plezier met de challenge!

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.