Lawn Fawnatics – Uitdaging 32

Eigenlijk wil ik al veel langer aan de uitdagingen van Lawn Fawnatics mee doen. Maar telkens kwam het er niet van. Of ik was te laat, of andere kaarten hadden voorrang (omdat er bijvoorbeeld iemand jarig was). Nadat ik net op het nippertje aan de vorige uitdaging mee heb kunnen doen had ik de smaak te pakken toen de nieuwe uitdaging online kwam!

Dit keer is de uitdaging iets wat ik eigenlijk zelf al in de vorige uitdaging heb gedaan; een kleurenschema waar je de kaart op baseert. Er waren zes kleuren in de uitdaging maar op Coolors kun je maar vijf kleuren meenemen en dat zijn ook vooral de kleuren waar ik mijn kaart op heb gebaseerd. De zesde kleur was nog een turquoise achtige.

Kleurenschema

Ik besloot eerst door mijn vele verschillende papierblokjes te bladeren om te zien of er een goede basis voor de kaart was. En er was precies een blokje wat de kleuren uit de opdracht gebruikt! Is dat nog eens toevallig!

Nadat ik twee papiertjes had gekozen, waaronder eentje met golven, viel mijn besluit eigenlijk al vrij snel op de golven omdat ik nogal veel nautische Lawn Fawn stempels heb die ook nog eens mijn favoriet zijn. En mijn oog viel op een stervormige die en de zeester…

Wat vinden jullie ervan? Zelf ben ik heel tevreden! Ik baalde dat ik niet de juiste kleur Copic marker had om de oranje tint te kunnen maken. Maar ik had precies het kleurtje in papier dus ben ik toch blij met het resultaat!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.