Lawn Fawnatics – Uitdaging 38

YOU CAN FIND THE ENGLISH POST HERE.

Het is weer tijd voor een nieuwe Lawn Fawnatics challenge! Ik blijf ze zo leuk vinden, omdat ze me aleen beetje een sturing geven welke kant ik op moet maar nog steeds alle ruimte bied om creatief te zijn.

Ik merk de laatste tijd dat ik een beetje een kaartjes craft blokkade heb, maar met de challenges gaat het eigenlijk nog steeds wel goed. Dus dat is fijn! Ik kom vast snel weer terug in mijn flow ermee.

De uitdaging van deze keer is ‘Awesome autumn’ oftewel kaartjes met herfst, Halloween of Thanksgiving thema. En dat is precies de vibe waar ik me momenteel ontzettend in bevindt.

Ik heb recent de ‘So Owlsome’ set gekocht, samen met het uiltje van ‘Jump for Joy’ die ik al een tijdje in huis heb leek me dit perfect voor een leuke herfstkaart.

Bron: Lawn Fawn

Gezien appels ook wel een herfst dingetje zijn en deze ook in de Owlsome set zit, wilde ik hier iets mee doen… Dus met een beetje creatief masken van de bloembak van ‘Some Bunny’ heb ik er deze lieve kaart mee gemaakt;

Zoals je ziet met matchende envelop! Ik probeer dit altijd te doen bij de kaarten die ik maak, want ik vind het leuk om een totaal plaatje te hebben. Hoe leuk is het om als ontvanger al zo’n gezellige envelop binnen te krijgen?!

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.