Lawn Fawnatics – Uitdaging 51

Het is een tijdje geleden sinds ik mee heb kunnen doen met een Lawn Fawnatics uitdaging. Ik was druk bezig met andere dingen die ik moest of wilde doen en ook met het maken van andere kaarten die ik graag wilde maken.

Maar… ik heb weer tijd gevonden om een uitdaging te doen! Uitdaging 51 geeft je een schets voor een kaart die je moet inspireren om er een kaart van te maken. Ik vind het echt heel tof dat je zo veel verschillende kaarten hieruit kan laten komen. Als ik de tijd vind, maak ik misschien nog wel een kaart voor de uitdaging. Ik vond het echt zó leuk.

Je kan de schets voor de kaart hier vinden.

Ik begon met het idee om een diagonale streep te maken door een deel te maskeren en een streep te blenden met twee Distress Oxides. Ik koos twee van mijn nieuwe kleuren, Worn Lipstick en Mowed Lawn, omdat deze samen een beetje buiten mijn comfort zone lagen.

Met het blenden kwam ik per ongeluk een beetje over de tape heen met mijn blending tool, dus ik besloot om de hele bovenkant van de kaart Worn Lipstick te maken en de hele onderkant Mowed Lawn. Hierdoor zou de tape twee witte strepen maken en tussen de tape in een geblende streep van de twee kleuren.

Vanaf daar ging ik verder en koos een funky papiertje met een fruit print. Deze kwam direct in mijn hoofd op toen ik met de kaart bezig was. Ik voegde een schaap uit ‘Hay There’ toe en ook wat appels uit ‘So Owlsome’. Ik maakte ze in de zelfde stijl als het fruit van het papiertje.

En hier is het… het resultaat!

Het is zeker een hele andere stijl dan ik normaal heb. Maar ik hou van het eindresultaat! En dat is wat voor mij betreft de uitdagingen voor zijn voor mij; out of the box creatief zijn!

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.