Video – Aquarel oceaan

Hallo! Ik hou al tijden van aquarel achtergronden op kaarten, maar ik heb altijd een beetje ermee geworsteld. Ik wilde niet mijn aller beste papier er voor gebruiken omdat dat best duur is, maar mijn goedkoper papier kon het niet goed aan dat ik het dipte in verdunde aquarel verf.

Vooral met de aqua markers die ik een tijdje terug heb gekocht, kreeg ik geen goed resultaat. Dat is jammer, want ik had er een boel gekocht.

De aqua markers die ik heb zijn van Decotime.

Ik kwam langs een wat oudere tutorial van Kristina Werner waar ze een trucje laat zien om meer controle te hebben over de aquarelverf; acetaat!

Hier beneden is een overzicht van de materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Voor de duidelijkheid, ik heb andere transfer foil gebruikt maar dit zou een vergelijkbaar product moeten zijn.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.