Video – Safari vriendjes

Hoi allemaal! Recent heb ik de ‘Car Critter’ set van Lawn Fawn gekocht. Toen ik door mijn stempels keek en ik de giraf van ‘Wild for You’ zag wist ik het direct; hij moest echt in een auto rijden want dat zou super schattig zijn. En dat blijkt!

De diertjes in de ‘Car Critter’ set hebben een stuur in de afbeelding zitten. Dus voor de ‘Wild for You’ diertjes moest ik een los stuur hebben. Ik keek door mijn spullen en vond een kleine ronde stans in de ‘Double Slider Surprise’ van Lawn Fawn die perfect is voor een stuur!

Zoals ik vertelde in de video, laat ik alleen zien hoe ik de rode auto heb gekleurd. Dit zijn de Copic kleur die ik heb gebruikt voor de andere auto’s:

Gele auto

  • YR24
  • YR23
  • YR26

Groene auto

  • YG67
  • YG17
  • YG63

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.