Video – Terug naar school!

Hallo allemaal! Ik hoop dat je een mooie week in het vooruitzicht hebt. Om een goede start te maken, heb ik een video voor je waarin ik een terug naar school kaart maak. Ik gebruik de ‘Den Sweet Den’ set van Lawn Fawn’s nieuwe release.

Mijn man bedacht dit kaart ontwerp en toen hij klaar was met het vertellen van zijn visie, kon ik hem vertellen dat het perfect in de Lawn Fawnatics Challenge past!

Het is een hele simpele kaart om te maken, met maar een paar simpele stappen, dus het is perfect voor wanneer je iets gemakkelijks wil.

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest-2-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-3-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-3-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.