Video – Halloween week #3 – Magische Halloween

Hoi allemaal! Ik ben blij om de derde video (van het vierde kaartje) van mijn Halloween week met jullie te kunnen delen!

Het is weer een kaart die gebruik maakt van de ‘Booyah’ set van Lawn Fawn. Het is echt zo’n leuke en veelzijdige set. Deze keer heb ik er een slimline van gemaakt, want mijn kaart idee was; een spookachtig kasteel bovenop een berg / hoge heuvel. En een slimline is daar natuurlijk perfect voor!

Ik heb de hele kaart eerst geschetst voor ik ‘m ging maken, maar ik had nog geen kleuren bedacht tot ik begon. Blauw voor de bomen en heuvels leek me eerst een beetje vreemd, maar ik ben blij dat ik er voor ben gegaan want het is mijn favoriete deel van de kaart geworden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-1024x1024.jpg

Dit heeft me geleerd om soms eens wat anders te proberen en om te pushen het toch te proberen ook als ik er aan twijfel. Want zoals blijkt met deze kaart, is het iets wat ik erg leuk vind!

Bezoek mijn Instagram morgen om de vijfde kaart van deze week te zien! Overmorgen zal er een nieuwe blogpost & video zijn.

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.