Video – Halloween week #4 – Halloween sneeuwbol

Hallo allemaal! Deze post gaat over de vierde video (van de vijfde kaart) van mijn Halloween week 2020!

Elk jaar trakteer ik mezelf op spulletjes die ik kan gebruiken voor kerst kaarten. Dit jaar besloot ik om te gaan voor de ‘Ready, Set, Snow’ set van Lawn Fawn.

Ik bedacht me dat het tof zou zijn om allerlei scènes te maken, niet alleen winter dingen.
Dus, dat is hoe ik er ook op kwam om een Halloween sneeuwbol te maken en ik vind ‘m leuk!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-2-1024x1024.jpg

Ik heb de verkleedde kinderen van ‘Costume Party’ van Lawn Fawn gebruikt om de bol gezelschap te houden op deze kaart. Ik heb de kleuren bij blauw en paars tinten gelaten, wat glitter ‘Nuvo drops’ toegevoegd en voila… Een leuke Halloween sneeuwbol kaart!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-2-1024x1024.jpg

Kom morgen terug voor mijn laatste video en daarmee ook de laatste kaart voor Halloween week 2020! Het is weer een leuke die ik met jullie ga delen en ik ben heel enthousiast!

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.