Video – Halloween week #5 – Mysterieuze jungle

Hoi allemaal! Deze post gaat over de laatste video en daarmee ook de laatste additie van mijn Halloween week 2020.

Voor de meeste kaarten heb ik spookjes gebruikt van ‘Booyah’ dus met deze kaart wilde ik wat anders. Daarom heb ik de diertjes van ‘Critters in the Jungle’ van Lawn Fawn aangekleed zodat het lijkt alsof ze Halloween vieren in de jungle… Schattig, toch?!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-3-1024x1024.jpg

Ik ging voor een paarse en roze kleuren schema, maar ik heb groen toegevoegd zodat dat er een beetje uitspringt. Visueel spreid ik dat altijd uit over mijn scène zodat het aangenaam is om naar te kijken.

below

Ik wil jullie bedanken dat jullie bij mijn Halloween week 2020 waren! Het was zo veel werk om alle video’s te maken en alles op tijd klaar te krijgen, maar ik ben blij met het resultaat!

Kom morgen terug voor een video post. Deze heeft geen Halloween thema, maar ik beloof dat het iets leuks is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-3-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-3-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 4-2-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.