Video – Kostuum kwartet

Hallo allemaal! Ik heb weer een Halloween kaart gemaakt in mijn nieuwe video. Misschien dat er nog een nieuwe Halloween kaart zal verschijnen op mijn Instagram feed deze week, maar dit zal de laatste Halloween video zijn van dit jaar.

Ik wilde een vrolijke kaart maken die vrij gemakkelijk is om te maken, maar er nog steeds super tof uit ziet.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-5-1024x1024.jpg

In deze video ga ik meer de diepte in over het hoe en waarom van deze kaart. Bijvoorbeeld, hoe ik heb besloten waar elk gekostumeerd kind komt te staan, welk kleuren pallet ik aanhoud en welke lijm ik waar voor gebruik.

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-4-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-4-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 4-3-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 5-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.