Video – Herfstige kerst

Hallo allemaal! Iedereen die knutselt kan het beamen; je moet op tijd beginnen met je kerst kaarten, anders zal het een taak worden met weinig tijd om ‘m te voltooien. Op tijd beginnen houdt het leuk en stress vrij!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest-1024x1024.jpg

Omdat het nog niet eens winter is wanneer ik ben begonnen met mijn kaarten, heb ik deze kaart gemaakt met een beetje een herfstig tintje. Het voelt heel erg als een kerst kaart, maar toch de herfstige gezelligheid er in.

Ben jij al begonnen met het maken van kerst kaarten? Laat het me weten in de reacties! Ik ben nieuwsgierig!

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-1-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-1-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.