Video – Bere-gezellige kerst

Hallo allemaal! Ik ben terug met leuke feestdagen inspiratie! Het is een snelle en simpele, maar heel erg schattige kaart. Omdat het zo gemakkelijk te maken is, kun je een inhaal slag doen met het maken van je kerst kaarten. Ik oordeel niet, maar ik ken weinig knutselaars die volledig op schema zijn in het feestdagen seizoen, haha!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-1-1024x1024.jpg

Ik lijk altijd te vergeten dat ik embossing folders heb, maar ik heb er aan gedacht om er eentje te gebruiken voor deze kaart! Het is een simpel geometrisch patroon zodat het er uit ziet als een soort behang voor het beertje zijn huis.

Met het raam uit de ‘Build-A-House’ set van Lawn Fawn, kun je gemakkelijk het een knus en huiselijk gevoel geven.

Het ‘Knit Picky’ papier blok van Lawn Fawn is perfect om te gebruiken met de breiende beer! Omdat de scène relatief klein is, springt het papier er ook echt uit!

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-2-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.