Kaartjes maken – Lawn Fawn Erwtjes sneeuw bol

Hallo allemaal! Het is tijd voor nog een video en natuurlijk is het er weer eentje voor de feestdagen!

Deze keer heb ik de sneeuwbol van Lawn Fawn’s ‘Ready, Set, Snow’ samen met de erwtjes van ‘Be Hap-pea’ en ‘Peas On Earth’. Ik maakte deze scène samen met de ‘Over The Mountain Borders’ set.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-1-1024x1024.jpg

Als je meer van mijn video’s en/of mijn kaarten op Instagram hebt gezien, dan weet je dat ik fan ben van het potje uit de ‘How You Bean’ set. Dat is niet anders voor de sneeuwbol! Het is geweldig leuk hoeveel dingen je er mee kan doen en hoe je er kleine scènes voor kan maken.

Deze kaart is ook een goede manier om mijn gehamsterde patroon papier te gebruiken, haha!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-1-1024x1024.jpg

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 3-1-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.