Kaartjes maken – Lawn Fawn Aurora beer-ealis

Hoi allemaal! Ik hoop dat jullie een toffe week in het vooruitzicht hebben. Het is bijna tijd voor de feestdagen, dus ik heb nog een feestdagen kaart video voor jou!

Het is een kaart met ‘aurora borealis’, of omdat er ijsbeertjes op de kaart zitten, ‘aurora beer-ealis’. Beter bekend als het noorderlicht!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-2-1024x1024.jpg

Trouwens, de iglo op de kaart is niet gemaakt met een iglo stansen set. Het is gemaakt met de stans van de sneeuwbol van ‘Ready, Set, Snow’ van Lawn Fawn en ik heb de ingang gemaakt van een stans uit mijn spullen. Is dat niet cool?! Het was het idee van mijn man toen ik hem op inspiratie vroeg voor een kaart.

Ik vind het een leuke kaart voor de feestdagen, maar als je het een beetje anders doet met de tekst is hij ook super leuk voor een andere gelegenheid! Misschien een verjaardagskaart, of gewoon om hallo tegen iemand te zeggen.

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet de overduidelijk dingen zien zoals een schaar en dergelijke want ik denk dat dat voor zichzelf spreekt, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-2-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.