Kaartjes maken – Lawn Fawn Party Animal – Verrassingsfeestje!

Hoi allemaal! Ik heb een oude favoriet van me gebruikt voor mijn nieuwe video, een stempel set van Lawn. Het is de ‘Party Animal’ set! Ik heb het samen met de ‘Foursquare Backdrop’ gebruikt om een geweldige frame kaart te maken, waarbij ik me inbeeld dat de diertjes een verrassingsfeestje hebben georganiseerd!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bri1-1024x1024.jpg

Ik heb de kaart heel plat gehouden om het gemakkelijk te maken om ‘m te versturen en in elkaar te zetten.
Omdat ik heb gespeeld met afbeeldingen gedeeltelijk achter en gedeeltelijk voor het frame te zetten, heeft het nog best wat diepte!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bri2-1024x1024.jpg

Ik heb een kleuren schema gekozen vanaf het achtergrond papiertje, waarbij ik alleen de dieren in ‘dieren kleuren’ heb gehouden. Hierdoor poppen ze van de kaart af, terwijl de kleuren van de accessoires, doordat ze van de achtergrond afgeleid zijn, alles bij elkaar laat passen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is bri5-1024x1024.jpg

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet dingen zien zoals bijvoorbeeld een schaar omdat ik denk dat dat persoonlijke voorkeur is, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Lawn Fawn
Stansen

 • Foursquare Backdrop: Landscape
 • Outside In Stitched Rectangle Stackables
 • Scripty Happy

Stempels

 • Party Animal
 • Holiday Party Animal

Matchende stansen

 • Party Animal
 • Holiday Party Animal

Overige materialen
Papier

 • Kraft papier
 • ProDesign 300 g/ms
 • Gekleurd papier passend bij het kleuren schema
 • Patroon papier

Markers, inkt & verf

 • Lawn Fawndamentals Jet Black
 • WOW! Clear Ultra Slow Drying Inkpad
 • Classic Copic markers
 • Copic Black Multiliner SP 0.25
 • Uni-ball White

Overige

 • Vloeibare lijm
 • Lijm roller (ATG 700)
 • Scoring bord
 • Vouwbeen
 • Misti Stamp Tool
 • Double Do XL die cutting machine
 • (Groene) glitter
 • Sakura Quickie Glue pen
 • Stampendous White Embossing Powder

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.