Kaartjes maken – Lawn Fawn Kerst kwartet

Het is weer de tijd van de maand dat het tijd is voor ‘Get Cracking On Christmas’. Het is een initiatief van Jenn Shurkus om iedere maand een kerst kaart te maken, zodat je meer plezier uit je feestdagen stempels haalt én wat meer voorbereid bent op kerst.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-1-1024x1024.jpg

Voor deze maand maak ik eigenlijk vier kaarten. Ik heb ze vrij simpel maar leuk gehouden om er nog steeds van te genieten om ze te maken.
Ik heb de ‘Foursquare Backdrop: Portrait’ stans van Lawn Fawn zo gebruikt dat ik door uitwisseling van onderdeeltjes vier unieke kaarten met hetzelfde design kan maken. Zie je, heel snel en makkelijk!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest2-1024x1024.jpg

Met de vorige video blog post heb ik ook de kleuren gidsen geïntroduceerd. Met deze kleuren gidsen zie je een snel overzicht van de gebruikte Copic kleuren die ik heb gebruikt om de afbeeldingen van de gids te kleuren.
Ik zal deze gidsen verzamelen op mijn speciale Pinterest bord en ik zal ze op mijn blog plaatsen wanneer ze bij het thema van een video passen.

Hier zijn de kleuren gidsen die ik heb gemaakt voor deze video!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-2-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest2-1-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest3-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest4-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest5-1024x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest6-1024x1024.jpg

Omdat het een ‘speciale editie’ van ‘Get Cracking On Christmas’ is, want het is ook ‘Christmas in July’, geef ik de ‘Winter Unicorn’ stempel set van Lawn Fawn weg. Het was de tweede Lawn Fawn set die ik in mijn bezit had dus het heeft een speciale plek in mijn hart.

Mocht je mee willen doen met de giveaway, bekijk dan snel mijn video om te zien hoe je dat doet!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest3-1-1024x1024.jpg

Hier beneden is een overzicht van de andere materialen die ik heb gebruikt. Ik laat niet dingen zien zoals bijvoorbeeld een schaar omdat ik denk dat dat persoonlijke voorkeur is, maar mocht je vragen hebben mag je je vrij voelen om te vragen.

Lawn Fawn
Stansen

 • Foursquare Backdrop: Portrait

Stempels

 • Winter Unicorn
 • Winter Dragon
 • Winter Otter
 • Winter Alpaca
 • Winter Narwhal
 • Winter Penguin

Matchende stansen

 • Winter Unicorn
 • Winter Dragon
 • Winter Otter
 • Winter Alpaca
 • Winter Narwhal
 • Winter Penguin

Overige materialen
Papier

 • Wit kaart papier
 • Matchende patroon papiertjes
 • ProDesign 300 g/ms

Markers, inkt & verf

 • Lawn Fawndamentals Jet Black
 • WOW! Clear Ultra Slow Drying Inkpad
 • Classic Copic markers
 • Copic Black Multiliner SP 0.25
 • Uni-ball White

Overige

 • Vloeibare lijm
 • Dunne foam tape
 • Scoring bord
 • Vouwbeen
 • Stampendous White Embossing Powder
 • Misti Stamp Tool
 • Double Do XL die cutting machine
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest4-2-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.