Knutsels – Lawn Fawn Purrfecte toverdrankjes

Hoi allemaal! Ik ben terug met een nieuwe video voor jullie. Deze keer heb ik wat decoratie voor Halloween gemaakt in plaats van een kaart. Maar ik gebruik wel de nieuwe Lawn Fawn set ‘Purrfectly Wicked’ en de ‘Add-On’ voor dit project.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest1-1-1024x1024.jpg

Ik maakte deze magische kleur veranderende drankjes! Ik decoreerde de flessen met dingetjes die ik nog vond tussen mijn knutsel spullen en ik maakte er leuke labels voor. De drankjes brouwende afbeeldingen uit ‘Purrfectly Wicked’ zijn hier super geschikt voor!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest2-1-1024x1024.jpg

De drankjes zijn heel leuk en gemakkelijk te maken. Je kunt ze maken in de kleuren die je wil en decoreren hoe je het wil én met wat je nog hebt liggen.

Hier beneden is een overzicht van alle materialen die ik heb gebruikt. Ik specificeer niet alles helemaal uit zoals welke type schaar ik heb gebruikt, want ik denk dat dat een persoonlijke voorkeur is. Maar mocht je vragen hebben, voel je vrij om ze te stellen!

Lawn Fawn
Stempels

 • Purrfectly Wicked
 • Purrfectly Wicked Add-On

Matchende stansen

 • Purrfectly Wicked
 • Purrfectly Wicked Add-On

Overige materialen
Stansen

 • Gestippelde geschulpte cirkels
 • Cirkels

Papier

 • Patroon papier
 • Aquarel papier
 • ProDesign 300 g/ms

Markers, inkt & verf

 • Lawn Fawndamentals Jet Black
 • Copic markers
 • Copic Black Multiliner SP 0.25
 • Uni-ball White
 • Distress Oxide Wilted Violet
 • Verdunde metallic zilveren verf op waterbasis
 • Blauwe vloeibare waterverf
 • Roze vloeibare waterverf

Overige

 • Vloeibare lijm
 • Dunne (1 mm) foam tape
 • Mica poeder brons
 • Mica poeder wit
 • Misti Stamp Tool
 • Double Do XL die cutting machine
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pinterest3-1-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.