Kaartjes maken – Lawn Fawn Fee-nige kerst

Hallo allemaal! Ik ben terug met een nieuwe kaartjes maken tutorial voor jullie. Ik heb de ‘Fall Leaves Background Stencils’ van Lawn Fawn gebruikt met andere kleuren dan herfst kleuren om het heel winterachtig te maken! Het algemene kleuren schema wat ik heb gebruikt is niet traditioneel voor kerst, maar ik vind dat het goed werkt.

Ik heb wat foam tape, vellum en slimme manier van laagjes gebruikt om toffe dingen toe te voegen die de kaart speciaal maken.

Hier beneden is een overzicht van alle materialen die ik heb gebruikt. Ik specificeer niet alles helemaal uit zoals welke type schaar ik heb gebruikt, want ik denk dat dat een persoonlijke voorkeur is. Maar mocht je vragen hebben, voel je vrij om ze te stellen!

Lawn Fawn
Stempels

 • Frosty Fairy Friends

Matchende stansen

 • Frosty Fairy Friends

Stansen

 • Large Stitched Rectangle Stackables
 • Outside In Stitched Rectangle Stackables

Stencils

 • Fall Leaves Background Stencils

Merkloos
Stansen

 • Scalloped Stitched Circle

Overige materialen
Papier

 • Aquarel papier
 • Patroon papier
 • Roze papier
 • Vellum
 • ProDesign 300 g/ms

Markers, inkt & verf

 • Lawn Fawn Jet Black inkt
 • Copic markers
 • Copic Black Multiliner SP 0.25
 • Uni-ball White
 • Distress Oxide Villainous Potion
 • Distress Oxide Mermaid Lagoon
 • Distress Oxide Tumbled Glass
 • Distress Oxide Picked Raspberry
 • Distress Oxide Victorian Velvet

Overige

 • Vloeibare lijm
 • Dunne (1 mm) foam tape
 • Lijm roller
 • ATG gun
 • Paarse tape
 • Scoring bord
 • Vouwbeen
 • Misti Stamp Tool
 • Double Do XL die cutting machine


You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.