Verras je geliefde met deze makkelijke kaart!

Hoi allemaal! De oceaan thema stempels van Lawn Fawn zijn altijd mijn favoriete thema geweest. Ik weet niet hoe het komt, maar misschien heeft het feit dat ik me een beetje een meerman voel er mee te maken. 😉

This image has an empty alt attribute; its file name is instagram1-1-1024x1024.jpg

Voor deze kaart heb ik de ‘Manatee-rific’ stempel set gebruik, welke ik al langer tussen mijn spullen had zitten. Maar de rest van de kaart is met spullen die ik recent heb gekocht; de nieuwe Distress Oxide kleur ‘Uncharted Mariner’, wat echt mijn nieuwe favoriete blauw is in de oxide familie. Ook heb ik van My Favorite Things het ‘Watercolor Wash Free Form Stencil’ gebruikt. Deze wilde ik al eeuwen hebben en ik vind ‘m echt héél tof.

This image has an empty alt attribute; its file name is instagram3-1024x1024.jpg

Hieronder zie je een lijst van de meeste van de spullen die ik heb gebruikt. Mocht je vragen hebben daarover, wees vrij om ook daar vragen over te stellen.

Lawn Fawn
Stempels

 • Manatee-rific
 • Mermaid For You Flip-Flop
 • Mermaid For You

Matchende stansen

 • Manatee-Rific

Stansen

 • Large Stitched Rectangle Stackables
 • Outside In Stitched Rectangle Stackables

CarlijnDesign
Stansen

 • Verticale banners stitching

My Favorite Things
Stencils

 • Watercolor Wash Free Form Stencil

Overige materialen
Papier

 • ProDesign 300 g/ms
 • Crafter’s Companion – White Stamping Card A4
 • Kraft papier
 • Lawn Fawn Rainforest cardstock
 • Zwart papier

Markers, inkt & verf

 • Lawn Fawn Jet Black inkt
 • Memento London Fog
 • Clear embossing inkt
 • Distress Oxide Uncharted Mariner
 • Distress Oxide Peacock Feathers
 • Distress Oxide Chipped Sapphire

Overige

 • Vloeibare lijm
 • Dunne foam tape (1 mm)
 • ATG gun
 • Purple tape
 • Transparante embellisment drops
 • Witte embossing powder
 • Scoring bord
 • Vouwbeen
 • Double Do XL die cutting machine
This image has an empty alt attribute; its file name is instagram2-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.