Zo gebruik je WATERVERF op je GESTEMPELDE afbeeldingen!

Hoi allemaal! Voor deze kaart besloot ik om iets nieuws (voor mij) te proberen. Recent heb ik Versafine ‘Onyx Black’ voor gestempelde teksten op Distress Oxide achtergronden (het is super mooi zwart!). Maar het is ook geweldig voor waterverf!

This image has an empty alt attribute; its file name is instagram1-1024x1024.jpg

Dus, in plaats van Copics, ging ik voor waterverf om mijn afbeeldingen voor deze kaart in te kleuren! Ik heb het simpel gehouden met maar één afbeelding, zodat ik niet overweldigd zou worden. Maar ik zal zeker hiermee experimenteren op kaarten met meer afbeeldingen.

Hieronder zie je een lijst van de meeste van de spullen die ik heb gebruikt. Mocht je vragen hebben daarover, wees vrij om ook daar vragen over te stellen.

Lawn Fawn
Stempels

 • Year Ten

Matchende stansen

 • Year Ten

Stansen

 • Large Mini Slimline Stackables

MFT Stamps
Stempels

 • Let’s Stick Together

Overige materialen
Papier

 • Aquarelpapier
 • Crafter’s Companion – Multi-Purpose Stamp Cardstock A4
 • Kraft papier
 • Into The Woods Remix – Petite Paper Pack

Markers, inkt & verf

 • Waterverf
 • Uni-ball White
 • Versafine Onyx Black
 • Distress Oxide Mustard Seed

Overige

 • ATG gun
 • Dunne (1 mm) foam tape
 • Paarse tape
 • Scoring bord
 • Vouwbeen
 • Double Do XL die cutting machine
This image has an empty alt attribute; its file name is instagram2-1024x1024.jpg

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.